Logo montaj acoperis

Adresa

Calea 13 Septembrie 106
Sectorul 5, București.
Sunati-ne
0724 416 122
0739 444 440
Logo montaj acoperis

Reparatii acoperisuri

Decopertăm învelitoarea veche și reparăm dulgheria. Montăm acoperișul nou cu echipe proprii. Acordăm 10 ani garanție la montaj.

Ai nevoie de ajutor pentru proiectul tău?

Montaj acoperisuri
Reparatii acoperis- montaj
Tigla metalica Wetterbest Plus
Proiect mansarda mansarde - montaj acoperis
Proiect mansarda mansarde - montaj acoperis

REPARAȚII acoperisuri – cum aleg acoperișul NOU?

Alegeți un acoperiș ușor și sigur

1. Alegeți cu atenție materialele pentru reparația acoperișului

Există multe tipuri de materiale care pot fi folositepentru înlocuirea acoperisului vechi. Structura de rezistenta a casei poate limita greutatea acoperisului. Când înlocuiți vechiul acoperiș, trebuie să șineți cont de un aspect foarte important: dulgheria. Trebuie să verificați starea dulgheriei. De cele mai multe ori necesită reparații. Chiar și după reparații o dulgherie veche nu trebuie suprasolicitată cu sarcini prea mari. Din acest motiv se aleg, de obicei, învelitori ușoare. În funcție de buget si de nevoiele dumneavoastră, puteți opta pentru învelitoare: țiglă metalică, tablă fălțuită sau soluții mai economice tablă cutată și țiglă bituminoasă. Alegeți cu atenție materialul pentru învelitoare, nu doar ca design și calitate. Țineți cont de faptul că acoperișul trebuie să indeplineasca eficient cel mai important rol al sau: protejarea casei de intemperii.

2. Apelați la un consultant – un specialist în montaj acoperisuri

Forma acoperișului poate limita, de asemenea, gama de materiale pentru acoperis pe care le puteti folosi. Panta acoperișului este foarte importantă. Verificați cu atenție specificațiile legate de panta minimă, s-ar putea ca materialul dorit să nu îndeplinească cerințele legate de pantă pentru acoperișul dumneavoastră, în totalitate sau pe anumite porțiuni. Și specificul climatic al zonei in care doriti sa instalati acoperisul poate descalifica anumite materiale.
În cazul unui montaj de acoperis, materialul ales pentru învelitoare trebuie să fie potrivit configurației șarpantei: alegeți materiale maleabile pentru o șarpantă cu multe ruperi de pantă sau curbe. Toate acestea sunt aspecte pe care trebuie sa le discutati cu un specialist în montaj acoperis.

3. Informați-vă despre garanția de montaj a acoperișului

Tratați cu atentie garanția pentru montaj acoperis. Indiferent de tipul acoperișului pe care îl alegeți, e bine să-l achiziționați în sistem complet.  În acest fel, în cazul unor eventuale probleme de garanție, furnizorul nu poate da vina pe montator și invers. În plus, se presupune că montatorul cunoaște foarte bine materialele pe care le comercializează și le-a montat deja în alte locații. Asigurați-vă că vi se oferă sistemul complet de acoperiș, cu calitate certificată și garantată în scris.

Sfat Pro: Trebuie să menționăm că finisajele nu sunt doar un factor de design. Garanția este acordată în funcție de finisaj. De ce? Pentru că finisajele adaugă o protecție anticorozivă suplimentară:

  • WETTERBEST/BILKA LUCIOS – 10 ANI GARANȚIE (pentru oțel cu grosime ≥ 0,45 mm)
  • WETTERBEST/BILKA MAT – 15 ANI GARANȚIE (pentru oțel cu grosime ≥ 0,45 mm)
  • WETTERBEST NEOMAT/BILKA GRANDEMAT 30 – 30 DE ANI GARANȚIE
  • WETTERBEST SUPREM 50 – 50/25 DE ANI GARANȚIE
  • METROTILE – 50 ANI GARANȚIE (25 de ani garanție integrală + 25 de ani garanție pro rata)
  • DECRA – 40 DE ANI GARANȚIE

4. Cereți oferte de preț pentru reparatii acoperisuri

Odată ce v-ați decis, nu ezitați să cereți oferta de preț. O ofertă de raparație, de înlocuire a vechii învelitori, nu se poate face fără o inspecție vizuală riguroasă. Trebuie verificate: structura de rezistență, șarpanta, străpungerile tehnice (coșuri, aerisiri, luminatoare, etc) și sistemul pluvial. Trebuie estimate reparațiile la dulgherie și decopertarea. Țineți cont de faptul că un sistem complet de acoperiș este alcatuit din materialul de bază pentru învelitoareaccesoriifolii de protecție și sistemul de drenaj. Solicitați oferta în scris. Trebuie să conțină valoarea, termenele de livrare, condițiile de plată, și garanția. Un preț mic nu înseamnă neapărat că ați făcut alegerea corectă și că veți avea un acoperiș complet și corect realizat.

Sfat Pro: Studiați cu atenție ofertele: prețul materialului pe m2 nu este edificator. Un acoperiș complet funcțional presupune mult mai mult decât învelitoarea. Sunt des întâlnite cazurile în care  montatorii  reduc drastic prețul  pentru acoperiș „omițând” să treacă în ofertă accesoriile care, de cele mai multe ori, au o pondere importantă în prețul acoperișului, mai ales dacă este unul complex.

Cereți oferte de montaj acoperis în sistem complet. Acestea sunt cele care merită atenție. Dacă veți alege materialele din surse diferite sau un montator independent, e foarte posibil să aveți parte de experiențe neplăcute. Pentru orice defect montatorul va da vina pe materiale și pe vânzător, iar vanzatorii vor da vina unul pe altul sau pe montator. Alegeți un acoperiș în sistem complet cu asigurarea montajului.

e-acoperisuri

Aveți nevoie de montaj sau de înlocuirea acoperișului vechi?

Dacă descoperiți că aveți nevoie de înlocuirea vechiului acoperiș, contactați-ne.

Vă putem ajuta să diagnosticați problema și să determinați ce tip de învelitoare vi se potrivește.

AVEM O EXPERIENȚĂ DE PESTE 15 ANI

SUNAȚI-NE ACUM LA

0739 444 440
0724 416 122

Montaj acoperis