Logo montaj acoperis

Adresa

Calea 13 Septembrie 106
Sectorul 5, București.
Sunati-ne
0724 416 122
0739 444 440
Logo montaj acoperis

Vă așteptăm

Sunați-ne

Legal Disclaimer

Declinarea responsabilității

Această pagină web a fost întocmită cu foarte multă atenție, ea fiind permanent îmbunătățită și actualizată. Cu toate acestea, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru acuratețea sau caracterul complet al conținutului său. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru niciun fel de daune directe, indirecte, materiale sau imateriale care ar putea apărea prin utilizarea informațiilor oferite pe această pagină web. Utilizarea acestei pagini web se face pe riscul personal al utilizatorului, exceptând situațiile în care informațiile incorecte sunt publicate intenționat sau dintr-o neglijență gravă.

Informații comerciale și informații despre produse

Informațiile prezentate pe această pagină nu au caracter obligatoriu și sunt destinate numai informării generale. Acestea nu înlocuiesc recomandările profesioniștilor din domeniul medical, financiar sau de alte specialități. Utilizatorii nu trebuie să acționeze conform acestor informații fără a solicita consultanță adecvată de specialitate. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul textelor care aparțin unor terțe părți, care au fost publicate pe această pagină web. Fiecare autor este responsabil pentru lucrările sale. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru daune, prejudicii sau pierderi care derivă din utilizarea acestor informații.

Drepturi de utilizare

DEMI STANDARD CONSTRUCT SRL și afiliații săi dețin toate drepturile de proprietate asociate paginilor web întocmite. Toate textele și ilustrațiile sunt protejate de dreptul de autor. Puteți lua notă de informațiile existente pe paginile noastre web și puteți să le încărcați în memoria calculatorului dumneavoastră. În măsura în care este posibil să tipăriți aceste informații, acestea vor fi utilizate strict pentru uzul dvs.; orice reproducere sau transmitere către terți trebuie exclusă. Orice utilizare ulterioară, în special în scopuri comerciale, nu este permisă. Utilizatorului nu i se vor acorda nici un fel de drepturi de licență, în ceea ce privește mărcile comerciale, drepturile de autor, brevetele etc.

Neangajare – legislație aplicabilă

Conținutul paginilor noastre web este destinat utilizării pe teritoriul Uniunii Europene. Este posibil ca promovarea sau procurarea unor produse, servicii sau tratamente prezentate pe aceste pagini web să nu fie permisă de reglementările legale în vigoare din unele țări care nu sunt membre ale Uniunii Europene. Paginile web nu trebuie să constitue o modalitate de promovare a acestor produse, servicii sau tratamente, în aceste țări. Vă rugăm să luați în considerare că produsele prezentate pe aceste pagini web ar putea să nu fie disponibile în toate țările, din cauza condițiilor diferite pentru punerea pe piață.

Link-uri

În scopul completării informațiilor prezentate pe această pagină web, oferim link-uri către pagini web ale unor terțe părți. Nu ne asumăm nicio responsabilitate cu privire la conținutul și design-ul paginilor web ale unor terțe părți. Nu vă putem asigura că informațiile prezentate pe paginile web ale unor terțe părți sunt exacte sau corecte. De asemenea, link-urile nu reprezintă nicio aprobare, susținere sau confirmare a conținutului paginilor web de legatură. Autorii individuali ai paginilor de legatură sunt responsabili pentru informațiile, opiniile și faptele prezentate pe paginile lor web. Acest lucru este valabil și pentru comentariile apărute în cărți de oaspeți, dialoguri și liste de e-mail. În plus, nu suntem responsabili pentru securitatea tehnică a link-urilor, și nici a paginilor-țintă. Astfel, nu suntem răspunzători pentru nicio daună care rezultă fie din utilizarea informațiilor conținute de aceste link-uri, fie din însăși utilizarea acestor link-uri.

Contact și informații suplimentare

DEMI STANDARD CONSTRUCT SRL
Calea 13 Septembrie 106
Sectorul 5, București, România
Telefon: +40 (0)724 416 122 ; +40 (0)739 444 440
e-mail:   [email protected]